Prins Hans II (Weijers)

Prins Hans II (Weijers)

Prins Hans II Weijers
 
Afgelopen zaterdag de 19e van de 11e was het zover. Na een spannend stuk van Expeditie Robinson kwam de Prins van De Wiendbuul 2023 tevoorschijn.
 
Prins Hans II
 
Hans II is de zoon van Henk en Mia Weijers. Hij is 42 jaar.
Hans is getrouwd met Nicole en samen hebben ze 2 kinderen Nina en Michiel. Hans is er bijzonder trots op dat hij als Prins van De Wiendbuul in 2023 voorop mag gaan.
In het dagelijks leven werkt Hans als verzekeringsadviseur voor de zakelijke markt bij Summa Adviesgroep. Hans zijn hobby’s zijn voetbal, gezelligheid met familie en/of vrienden en een leuke serie kijken.
Samen met zijn adjudanten Björn van Kessel en Freek Lenssen en nar Erik Aarts zal hij dit jaar voorop gaan en er alles aan doen om er samen met de Wiendbuule en Wiendbuulinne een schitterende carnaval van te maken.
 
Prins Hans II zijn lijfspreuk zal zijn:
 
 
Ien ut Wiendbuuleriek ziede vur en fieësje an ut juuste adres,
want beej os ziede verzekerd van succes!
 
Alaaf
 
Prins Hans II neemt de scepter over van Prins Dave I. Aan zijn regeerperiode kwam na carnaval 2021 een eind na 2 jaar de scepter te hebben mogen zwaaien. Dave heeft het, samen met zijn Prinses Elmi, adjudanten Bart Bovee en Willem Reijntjes en nar Dion Reijnders, perfect gedaan. Ze hebben er volop van genoten en zijn maar liefst 2 jaar voorop mogen gaan.
 
 
Dave I en zijn gevolg, namens C.V. de Wiendbuul
 
BEDANKT!!!!
Reacties zijn gesloten.