Prins Dave I

Prins Dave I

Afgelopen zaterdag de 23e van de 11e  was het zover. Na een spannend stuk van Casa De Papel kwam de Prins van de Wiendbuul 2020 tevoorschijn.

Prins Dave I

Dave I is de zoon van Wim de Koster en Antoinette Geurts. Hij is 32 jaar.

Dave woont samen met Elmy de Kort en samen hebben ze een zoon, Vic. Dave is er bijzonder trots op dat hij in de voetsporen kan treden van zijn opa Henk De Koster die in 1980 Prins van De Wiendbuul was.

In het dagelijks leven werkt Dave als procestechnoloog bij EcoFuels BV in Well. Dave is sinds 2018 bij de Raad van Elf. Dave zijn hobby’s zijn vliegtuigen spotten en hij kijkt graag voetbal en formule 1.

Samen met zijn adjudanten Bart Bovee en Willem Reijntjes  en nar Dion Reijnders zal hij dit jaar voorop gaan en er alles aan doen om er samen met de Wiendbuule en Wiendbuulinne een schitterende carnaval van te maken.

Prins Dave I zijn lijfspreuk zal zijn:

Laot de touwkes mar viere!

Alaaf

Prins Dave I neemt de scepter over van Prins Rick I. Aan zijn regeerperiode kwam afgelopen zaterdag een eind. Rick heeft het, samen met zijn Prinses Marijke, adjudanten Marc Beterams en Michaël Poels en nar Emiel Jans, perfect gedaan. Ze hebben er volop van genoten, zoals het ook hoort te zijn.

Rick I en zijn gevolg, namens C.V. de Wiendbuul   

BEDANKT!!!!


Reageren is niet mogelijk.