Gastenboek

Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van CV De Wiendbuul.
De teksten die in het gastenboek worden geplaatst moeten voldoen aan de algemeen aanvaarde regels van fatsoen, gebruikelijke omgangsvormen en gedragsregels.
Berichten die hier niet aan voldoen worden verwijderd.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht om in te vullen.
Je e-mail adres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.92.28.84 op.
We houden het recht om berichten te verwijderen.
20 berichten.
Micheal Malkova uit UNITED KINGDOM schreef op 15 juli 2019:
Hallo Heeft u een lening nodig voor elk doel? Zit u in een financieel probleem? Heeft u een financiële oplossing nodig? Bridge Finance biedt liefde met een gunstige rente. Onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening matchen met een rente van slechts 2% op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via (micheal_malkova@outlook.com)
Adrian Bayford uit lening schreef op 7 juli 2019:
Goedendag Heeft u een lening nodig voor elk doel? Zit u in een financieel probleem? Heeft u een financiële oplossing nodig? Bridge Finance biedt liefde met een gunstige rente. Onze leningen zijn gemakkelijk, goedkoop en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening afstemmen met een rente van slechts 2% op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via (adrianbay0008@gmail.com)
LANTEX uit credit schreef op 1 juli 2019:
WILT U EEN BUSINESS/INVESTMENT LENING? Credit House IS hier voor u: lantexcreditfinancier@outlook.com Wij hebben meer dan $180.000.000 in bedrijfsleningen aan meer dan 15.000 bedrijfseigenaars enkel als u verstrekt. Wij gebruiken onze eigen aangewezen risico technologie om u van de juiste bedrijfs lening te voorzien zodat u uw zaken kweken. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar, leningen zijn goedgekeurd binnen 72 uur na succesvolle toepassing. Wij bieden leningen van een minimumbereik van $5000 tot een maximum van $500.000.000. Wij zijn gecertificeerd en uw privacy is 100% veilig bij ons. Maak je geen zorgen meer over uw leningen of financiën. ____________________________ Contacteer ons vandaag via: lantexcreditfinancier@outlook.com Krijg uw onmiddellijke lening goedkeuring vandaag.
SuiteCapitals@gmail.com uit SuiteCapitals@gmail.com schreef op 16 juni 2019:
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
Mr Derek Douglas uit ZZZZZZZZ schreef op 19 mei 2019:
Goedendag, Heb je financiële problemen? Heeft u een lening nodig om uw schulden te zuiveren? Ga je je financiën verhogen? Bent u een bedrijfspersoon die zijn / haar bedrijf wil uitbreiden? U wordt hierbij geadviseerd om contact op te nemen met de echte held, het vertrouwen en de efficiënte leningverstrekkende onderneming voor uw lening. Ik ben door zowel individuen als de overheid erkend voor onze grote efficiëntie. DIENSTEN ZIJN INCLUSIEF: * Persoonlijke leningen (veilig en onbeveiligd) * Zakelijke leningen (veilig en onbeveiligd) * Verbouwing * Inventor-leningen * Auto Leningen enz. .. Neem alstublieft, indien geïnteresseerd, contact met ons op E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com WhatsApp: +17042282247 We zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. Vriendelijke groeten, Mr Derek Douglas easyloanfirm2020@gmail.com 3% beschikbaar en leninggarantie
Top Medi Care uit den haag schreef op 11 mei 2019:
Zeer tevreden mee. betaalbaar en betrouwbaar. zeker een aanrader Check ook mijn site www.topmedicare.nl #hulpmiddelen #thuiszorgwinkel #topmedicare
Karl Carey uit Diemen schreef op 19 april 2019:
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder! Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken? Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen. Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg. Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks. Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Annie Theeuwen uit Wanssum schreef op 7 april 2019:
Gisterenavond genoten van een super mooie avond. Wat hebben we gelachen. Bedankt voor het organiseren van zoiets moois.
Hey smits uit Leunen schreef op 21 februari 2019:
Gefeleciteerd met deze onderscheiding
Rick Rutten uit Wanssum schreef op 26 november 2018:
Wiendbuule en Wiendbuulinne, wiendbuulkes en Wiendbuulinnekes!!!!! Ik wil ollie ontzettend bedanke vur het werme deke wat ik gistere van olie moog ontvange!!!!! Top!🎭
Evelyn Poels uit Wanssum. schreef op 25 november 2018:
Wat een prachtige avond was het gisteren met het uitkomen van een superleuke Prins en zijn adjudanten en nar. Op naar een geweldige carnaval.
john siebers uit wanssum schreef op 21 januari 2018:
beste cv wiendbuul wat een heerlijke en prachtige senioren middag .ik heb ervan genoten en velen met mij die er aanwezig waren. dit belooft wat voor de rest van de carnaval veel succes en plezier gewenst.
Cloë janssen uit Wanssum schreef op 1 maart 2017:
Hallo allemaal, ik wil iedereen bedanken die met ons carnaval heeft gevierd. Ik heb een mooie tijd gehad van het uitkomen tot het afsluiten. Ik wil iedereen bedanken en voor al mijn adje. Bedankt allemaal!! Groetjes jeugdprinses Cloë I
math & José uit Wanssum schreef op 28 februari 2017:
al weer een mooie carnaval , gezellig en een super invulling na de receptie met afslag 7. Goeie keuze!!
Bets Beterams-van de Ven uit Wanssum schreef op 5 februari 2017:
4 februari 2017 SeniorenCarnavalsmiddag. Het was een geweldige middag, wij hebben enorm genoten. Bedankt Organisatie
Math & José Cox uit wanssum schreef op 14 november 2016:
Wat hebben we een prachtig jubileumweekend achter de rug: helemaal top! Jullie hadden alles tot in de puntjes verzorgd: Groot compliment voor al die wiendbuulen die dit mogelijk hebben gemaakt: Hartstikke bedankt!!
Prins van 2017 uit Wanssum schreef op 14 november 2016:
CV de Wiendbuul, Wat hebbe weej mit zien alle 'n prachtig wiekend achter de rug......... Superbedankt vör alles...
Luc en Petra Vermeulen uit wanssum schreef op 13 november 2016:
CV De Wiendbuul, Gefeliciteerd met jullie 6x11 jarig jubileum! "Onze" evene-mentenhal ziet er prachtig uit! Complimenten hiervoor en vrijdagavond was het in ieder geval al erg gezellig. Hopelijk kunnen jullie terug kijken op een geslaagd jubileumweekend! Groetjes, Luc en Petra Vermeulen
CV de K uit Geijstere schreef op 6 november 2016:
Moije site Wiendbuule! wel jómmer dat óllie ennigste 2 gaste uut Blitterswik en Geijstere komme...
de Ruuk uit Blitterswik schreef op 13 september 2016:
Sjieke site! Veul succes mit de vurbereidinge en tot ien November.